ανακαινιση Αθηνα

Ανακαινίσεις / Διαμερίσματα

ανακαινιση Αθηνα

ανακαινιση Αθηνα: Διαμέρισμα 50 τ.μ. του 1962.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά σε πλήρη ανακαίνιση. Ξεκινήσαμε με αποξήλωση όλων των παλαιών υδραυλικών και αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Αφού ανανεώθηκαν οι σωλήνες ύδρευσης και αποχέτευσης, έλεγθηκε το δίκτυο υπό πίεση. Στη συνέχεια αντικαταστάθηκε ο ηλεκτρολογικός πίνακας και όλες οι πρίζες και διακόπτες με επώνυμα προϊόντα. Λόγω παλαιότητας, το διαμέρισμα είχε εξωτερικές καλωδιώσεις για τηλεόραση και internet. Εμείς προχωρήσαμε σε κατασκευή εσωτερικών δικτύων internet και τηλεόρασης.

Για λόγους λειτουργικούς αλλά και για περισσότερο φυσικό φωτισμό δημιουργήσαμε ένα άνοιγμα προς το χώρο της κουζίνας. Ο χώρος αυτός έχει τέτοια διάταξη που να επιτρέπει με μία κουρτίνα, την απόκρυψη του πάγκου νεροχύτη και τη χρήση του υπολοιπόμενου χώρου ως reception, σε περιπτωση χρήσης του διαμερίσματος ως γραφείου ή ιατρείου. Επίσης, για λόγους ευρυχωρίας κάποιες εσωτερικές πόρτες καταργούνται.

Εν συνεχεία ακολουθούν τοπικά επιχρίσματα.

Στα επόμενα στάδια αντικαθίστανται τα παλαιά εξωτερικά κουφώματα με νέα. Η παλαιά πόρτα εισόδου δίνει τη θέση της σε μία σύγχρονη πόρτα ασφαλείας.

Οι τοίχοι επανέρχονται σε καλή κατάσταση με τοπικά στοκαρίσματα και τριψίματα. Οι ελαιοχρωματισμοί ξεκινούν. Προς το τέλος γίνεται η εποξειδική βαφή του μωσαϊκού ώστε να γίνουν ακόμα πιο φωτεινοί οι πίσω χώροι αλλά και να καλυφθούν τα όποια μερεμέτια έχουν προκύψει. Ακολουθεί η εγκατάσταση των ντουλαπιών της κουζίνας και των συσκευών της. Τοποθετούνται τα είδη υγειϊνής και τα αξεσουάρ του λουτρού, καθώς και η καμπίνα με τα συρόμενα διαφανή φύλλα. Γίνονται οι τελευταίες συνδέσεις και ρεγουλαρίσματα σε εξοπλισμό με κινητά μέρη.

Για το τέλος μένει η διακόσμηση των χώρων με έπιπλα, φωτιστικά, κουρτίνες, πίνακες και μικρά διασμητικά αντικείμενα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες μας, δίνοντας τους τη γνώμη μας ή ακόμα και ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης όπως φαίνονται στις φωτορεαλιστικές εικόνες.

Χρόνος μελέτης & κατασκευής 2015.

Περισσότερα για ανακαινιση Αθηνα εδώ.

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook.